"jag skulle trycka ner dina pattar i en mixer om du lämnar mig nu"


tÿffa Madelene


Jag har bestämt mig för att gå ut och springa varje morgon när jag åker till finland :) fett bra jag kommer känna mig om jag klarar det ! 

liine west


inatt sov jag och Liine hos hennes mamma, eftersom att vi var barnvakt åt Hugo igår, och så var vi vakna hela natten, och somnade runt halv fem, sen vaknade Liine och sa att klockan jag kvart över sex. jaha (?) :) haha! så somna vi och vakna vi vid 9 vi cyklade hem till mig, hämtade badkläder, sen hem till henne och hämtade tog cyklarna och drog ner till havet! så sjukt mycket folk! sen åkte vi hem & åt lunch, drog sen tillbaka men då hade vi bara en cykel, så mötte vi Oliver nere vid stranden, ska även vara med han på tisdag :) vi var där tills nu , eller på vägen fick Liines cykel typ punka :/ fett synd! vi som hade så kul, ja det var typ vad min dag har handlat om, men jag ska vara med Liine snart igen, hon skulle typ äta halv sju. vi får se vad vi hittar på , hon har lite bilder på sin mobil från igår dom kanske hamnar på hennes blogg. aja, det blev väldigt långt nu, så ciao!

eriksvik&barnvakt

nu har jag precis kommit hem från eriksvik, jag var där med Liine, vi badade och solade, det var jätteskönt i vattnet, nu ska jag äta pyttipanna sen ringa Liine, för vi ska vara barnvakt åt hennes lillebror Hugo ;)  men nu ska jag fixa mat, 
ciao!

time to måla!

jag har vaknat&även ätit frukost, idag är det dags att måla typ hela huset, och även imorgon, men imorgon ska jag typ vara med Erik & kanske några till :) vi ska dra och bada någonstans :) men idag tror jag inte att jag ska göra något förutom att måla.. kanske drar och badar lite senare, eller nått? :) 

FÅ EN MILJON GRATIS BESÖKARE!
http://www.viraltrafik.se/?madilen, gå in på länken!

bajs

nu ska Madelene inte sitta framför datan mer ikväll, men nu ska jag gå och titta på tv :) 
godnatt!

bilder från idag!


det var det jag hade från idag, och på dom sista bilderna ser ni vårat nya golv (: 
ciao!

oh boy-miss li

den låten är med i "i taket lyser stjärnorna" och jag tycker den är lite smårolig :)

få en miljon gratis besökare

http://www.viraltrafik.se/?madilen, gå in på länken !

när mina ögon, inte längre ser..


vi har precis kommit hem från Kristoffer, och ja det var ju hur trevligt som helst, han hade bakat godaste bullarna, men nu ska jag hämta kameran och se om den har något batteri så att jag kanske kan lägga in dom sista bilderna som inte kom in på datan för att den dog, men ni får andra bilder att checka istället:)
ciao!

sol&bad



jag har typ solat hela dagen, till klockan tre för då åkte jag och Vicks ner till eriksvik, vi tog ett dopp, sen låg vi och solade :) nu är jag jättebrun , :) här ovan får ni två bilder, och dom är inte redigerade :) men om tio minuter ska jag till min kusin Kristoffer eftersom att han fyller 19.
ciao!

nu ska jag sola, bye!

.

ny header&nya färger

ja, vad tycker ni om min alldeles egna design, har gjort den helt själv och är även fotograf till alla bilder på headern :) va den fin? + att jag fixade bloggen mycket bredare, :)
ciao!

jippie


tack johanna,(jatterstrom.blogg.se) för att du skickade den där länken, nu har jag äntligen fått min blogg bredare :) 

vad tycks?

vad tycker ni om min nya design, och nu är det bara bredden jag vill ändra, men jag vet inte hur man gör? någon som vill hjälpa? :) ciao!

få en miljon gratis besökare

http://www.viraltrafik.se/?madilen , om ni går in där kan ni få en miljon gratis läsare, plus att det bara är fyra enkla steg att följa? så why not?

hörde någon det med michael jackson?

jag läste på wust.blogg.se och såg att michael jackson tydligen är död? egentligen så bryr jag mig inte så mycket för jag har aldrig tyckt om honom på något sätt, eller han kan väl ha gjort någon bra låt. idag har jag inget att planera, så det är väl bara dags att sola hela dagen, så man kan få bikinirand från den nya bikinin :) & Liine kunde inte träffas på dagen, men jag kan typ inte på kvällen, för då ska jag till min kusin kristoffer som fyller nitton, yumiiie* men nu ska jag äta frulle :) ciao!

cause youre the only i think of.

godnatt, nu ska jag sova, ciao!

jag vill trygga in dig mot en vägg stå där framför dig och höra dig säga sanningen,för jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro..



min randiga tröja


Där är den randiga tröjan jag köpte idag,det är riktigt skön och jag är glad över att jag köpte den, juste när jag skulle ta ut bullarna brände jag mig på plåten,och plus att jag sen efter det målat en hel sidas utav huset, det var jättejobbigt,haha! men nu ska jag gå och sätta på en film, idag blir det sune :)
skriver innan jag lägger ifrån mig datan ;D
ciao! 

hemma :)

nu har jag kommit hem idag var jag i forum med brallis,och så åkte vi hem till henne,och gick och badade vid en strand jättenära henne, det var jätteskönt i vattnet, och när vi var i forum köpte jag en chockrosa bikini :) och en randig tunika på h&m,(kommer bilder sen) sen skulle jag hem då gick jag ner till lännerstaskolan,(mamma jobbar där)haha! så jag fick skjuts hem, eller först till vivo i orminge,där handlade vi och jag fick för mig att baka bullar,så nu är dom i ugnen, snart klara,mamma & pappa målar huset :) golvet är snart färdigt, men här får ni lite bilder från dagen :)
du är underbar,min bästavän!

lite tÿffa bilder




hahaha, första bilderna bjuder jag på, och aaaaaaj! min fot har somnat!

i adore your sweet smile.


dagens:
svart tröja:GT
vitt långt linne:GT
faktist det ända jag har på mig idag :) 
sjävlfallet trosor&bh! :) 
åhåhåhåhåh! jag kom på det, idag ska jag köpa nya trosor :) jihhhouee!

bloggar jag läser

www.knasalice.blogg.se
www.littlecookie.blogg.se
www.avlindskog.blogg.se
www.jatterstrom.blogg.se
www.paulinadanielsson.blogg.se
www.victoriadjurfeldt.blogg.se
www.wust.blogg.se
www.kissies.se
www.floras.blogg.se

där var några stycken,brukar checka andras också,men inte läsa och så :)

godmorgon,


jag vaknade av att någon öppnade våran ytterdörr,gick in och ropade -hallå,golvläggare här! hahaha! nu lägger dom iallafall golvet i vårat blivande matrum&vardagsrum,jag vill träffa min brallis nu!kommer göra allt för att inte tappa kontakten med henne! juste igår när vi var och badade var det jävligt skönt i vattnet, vi simmade ut till flotten/hopptornen, och asså vi var i vattnet ett bra tag :) 

fyrahundrasextiofem kronor

imorgon ska jag dra till forum med brallis! det kommer bli jätteskoj,sen hittar väl vi på något,jag ska försöka hitta något kul,snart fyller jag år,eller om typ lite mindre än en månad,inte långt kvar, jag fyller år den 20:e! wiho! jag ska möta alice i forum klockan tolv imorgon :) nu ska jag cykla till carro och vickan, vi ska bada! :) jippie!

hemma&dags för middag

nu kom jag precis hem från grönalund,vi såg sötaste killarna där,hahah! men jag har haft en jättebra dag,men bara att det varit så sjukt varmt,och det är inte så kul att vara på grönalund då..man blir bara trött,när vi gick av bussen stog caroline där,victorias storasyster,hon frågade om vi ville ta kvällsdopp med henne,och annat än det vill jag inte just nu! bada,bada,bada! 
jaja,nu ska jag äta potatisbullar,mums! 
ciao!

hejsan hoppsan!

godmorgon alla glada,idag bär det av till grönalund med victoria,vi sov i tält inatt, vi somnade vid typ kvart över ett,och sen vi fyra vaknade jag,tio över fyra vände sig victoria om och lyckades precis lägga huvudet på våran fantaflaska,så hon fick typ panik och öppnade ,ögonen och då såg hon att jag låg och stirrade på henne,hon spärrade upp ögonen och fick panik och blev skiträdd (: hahahahha!
men nu ska vi dra! byee!
ciao!

bara till er.

det finns ju alltid något som kommer ligga allra närmast hjärtat,och jag har det.. Wirena&Alice ni är så sjukt underbara,det går inte att beskriva känslan om att veta att det är ni som är mina bästavänner,jag kommer aldrig glömma stunder som jag egentligen vill göra,som när wirena ringde på min telefon när jag satt på mattelektionen,sen fick jag gå ut jag ringde upp men hon svarade inte jag mötte henne sen i korridoren,du kunde nästan inte prata,du kvävdes av dina egna tårar.Jag minns att du sa-Alice,titta mitt sms.. jag minns inte riktigt vad det stod,men det var något med hejdå.och jag hade inte fått det..tårarna kom från mig också.du sa att du hade sprungit iväg,att du hade mött henne på vägen,jag hade inga ord,vart var hon påväg?hon ville bort,men gumman det är vi som fått dig att stanna,och vi båda är så jävla stolta över det.du blev så stark helt plötsligt,det var underbart att se dig kämpa,hur mycket skit alla vi än fick i skolan klarade vi av det, alla tre var typ hatade av alla i sina klasser,men vi hade varandra,folk skrek fula ord,Han sa att jag var tjockast i skolan, Han sa att du var fulast i skolan,Och alice du skyddade oss,precis som en riktig vän gör!ingen gör någonting mot oss.vi är bättre än alla andra,men  det är några minnen jag aldrig kommer glömma,när vi gick till glasan den 2:a oktober och badade,när vi gick till lijanen där och jag skulle egentligen åka i den,men jag var så rädd att den skulle gå av.hahaha! men alice gumman du hade mod,för alla visste att du var stark.du satte i foten i snöret,trots att du var så kort att du inte skulle nå ner till marken när du kom tillbaka,hahaha!när vi såg att du var påväg tillbaka gick jag fram till kanten och tog tag i dig,men jag tappade taget,du fortsatte åka men du kom bara längre och längre ut från kanten!hahahahah!fyfan va kul det var,du kom ju liksom inte in och polackerna som satt på andra sidan som tidigare hade skrikit till mig-gör de! gör de! ahhahah! dom sprang när dom såg att du inte kom tillbaka,dom typ hängde sig i trädet och sen sträckte ut sig och typ hängde i varandra,ahahha,men det var som fan att dom äns nådde,men igentligen ska dom ha en belöning,som räddade världens bästa flicka,och sen den dagen när du fyllde år när jag och wirena hade köpt en grön låda,som vi hade fyllt med godis, hahaha!vi gick runt med den och vi hade satt på typ fem balonger,vi gick med den i skolan och sjöng och letade efter dig!tillslut hittade vi dig i något jävla hörn, du stod där,du blev ju typ helt stum,jag minns att vi hade gjort ett kort, det stod, grattis till vår ängel och lijanbrutta! hahah! vilka minnen asså, det är något man verkligen inte kommer glömma,men tack flickor för dom här åren,och bara för att alice byter skola till åttan,så hoppas jag att vi fortfarande kommer hålla ihop.men flickor,tre ord säger allt!
-jag älskar er!

sleeptime

nu ska mudelojjn sova,godnatt allesammans,eller jag kanske inte ska sova,men jag ska kolla på film haha:)men jag orkar inte sitta vid datan mer,men jaja jag skriver imorgon när jag vaknar om jag inte ahr fullt upp att vika tidningarm jupps mitt härliga jobb :) 
men godnatt nu,jag är trött!

victoria&liine&madelene


flickor,jag hoppas att detta kommer funka,men jaja nu är det såhär att på onsdag åker jag till grönalund med liine,victoria,albert,någon kompis till han och vi ska försöka få med flera.kommer säkert bli superkul(: 
men jag skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig :) 
ciao!

fick låna en systemkamera:)



ciao!

african queen,låten som fastnat på hjärnan!


Yeah, yeah, you are my african queen, oooh lord, oooh lord 
Just like the sun, light up the earth, u light up my life 
The only one, I've ever seen with a smile so bright 
And just yesterday, u came around my way 
And changed my whole scenery with ur astonishing beauty 
oh You coulda make a brother sin, u ordinary thing 
A supernatural being, and ooh... you are just brighter than the moon 
Brighter than the star, i love u just the way u are. 


and u are my African Queen, the girl of my dreams. 
you take me where i've never been 
you make my heart go ding-a-ling-a-ling, oh ahh 
you are my African Queen, the girl of my dreams 
And u remind me of a thing 
And that is the African beauty yahhh 

VERSE II 

yahh yahh oooo, you are my african queen, oh lord, oo lord hmm 
Out of a million u stand as one 
the outstanding one 
i look into ur eyes, girl what i see 
is paradise yeah 
u captivated my soul 
now everyday i want u more o o oo 
how can i deny this feeling am feeling inside ey 
oh no one can never take ur place 
can never take ur space 
thats a fact i cannot erase 
and u, u are the one dat makes me smile 
make me float like a boat upon d nile. 

and u are my African Queen, the girl of my dreams. 
you take me where i've never been 
you make my heart go ding-a-ling-a-ling, oh ahh 
you are my African Queen, the girl of my dreams 
And u remind me of a thing 
And that is the African beauty yahhh 

oooo ooooo yaahhh yahhh hu hu hu 

you are my African Queen and I know, oh yes i know hhn 
you are my African Queen and I know, see I know 
See I know what I am feeling in my heart and in my soul 
oh I know that it is love 
And I know that this love was surely sent from up above 
Cause u're the only one I think of 
U are my African Queen 
And I know that this means that u're the only one that I will serve 
I'll give u my heart, my love, my body and my money 
Every other thing u think of 
Who could think of anything better than u 
Who could think of ever hurting u 
Sacrifice my all, i'll give it all to u 
you are my African Queen 
4 REAL 

and u are my African Queen, the girl of my dreams. 
you take me where i've never been 
you make my heart go ding-a-ling-a-ling, oh ahh 
you are my African Queen, the girl of my dreams 
And u remind me of a thing 
And that is the African beauty yahhh 

So black, so beautiful 
I love u, i love u, i love u,i love u munyemo, i love u, i love u, i love u, munyemo, i love u, i love u, ooohhh yeah, my African Queen, I love u, I love u.

nu är madelene vaken :)& här kommer en liten bildbomb från åland,










nu sitter jag uppe i köket,idag är det väl wirena som gäller antar jag och i veckan ska det ju bli superväder och om mindre än två veckor,så åker jag till efterlängtade finlad,men här ovan får ni lite bilder från när jag och josefin badar på åland,jag tycker att helgen blev rätt lyckat även fast jag inte tycker att det är så kul där:)men det var väl kanske för att det var så fint väder,ciao!

godnatt

nu är det dags för lilla madelene att sova,ciao!

åland/bilder



det har faktiskt varit en riktigt trevlig midsommar, vi hade superväder hela helgen och jag har badat massor, och när vi var på herrö fick jag låna rune, pappas kompis systemkamera, så sjukt kul, och sen när jag skulle hem så kom han och gav mig ett usb-minne med alla bilder jag tagit, jag ska försöka fixa lite, sen kanske dom kommer in på datan :) 
men nu ska jag äta en macka eller något :) tack och hej leverpastej! 
puss&ciao!

fick beskedet igår..

japp, nu är det så att klockan fyra idag åker jag, mamma & pappa till åland, som sakt tycker inte jag att det är så skoj där.. pappa kom hem igår och sa deet.. jaja, men vi ska åka den stora färjan från vikingterminalen den här gången, och det kommer ju ioförsej bli väldigt skoj :D men dess ska åka med storasyster therese till malmköping, och vara där över helgen:) jag kommer hem på söndag, och jag kommer nog kunna skriva när jag är där, för jag kommer ha tillgång till data, det beror på hur segt deras internät är, fast  det brukar fungera, och vad tycker ni om min nya design, pernilla fixade den till mig :) www.pbergquist.blogg.se , TACK SÅ HEMSKT MYCKET!
ciao!

sommarkänslor


ignorera mitt face :)

finland


det finns en sak i hela världen jag älskar mest!
det är finland, det är så underbart där, det är en ö jag längtar till varje år! det är så sjukt fint där!
något ni inte vet om mig..
att jag är mer finsk än svensk :)

Godmorgon

Nu ligger jag i sängen och prövar att blogga på mobilen :) får se hur det går igår gick jag och wirena hem från simon kl typ halv elva , vi kunde knappt gå för att det var så kallt , det regnade och blåste , nej nu ska jag kanske väcka wirena , men vi ska i alla fall vara med danne och simon idag :) <3 ciao!

daniel hedberg, simon karlsson & wirena lopez

you are my homies !
idag är det rubriken som gäller, det kommer bli suuper :) vi ska typ dra till glasan och bada i detta rusk! igårkväll vid kvart över åtta drog jag och wirena till donken, sen ringde mamma och pappa och frågade om dom skulle hämta oss. självfallet! vid typ tio kom dom och hämtade oss och nör vi gick ut till bilden stog det några killar utanför, dom skrek till oss, - hörni! vart ska ni, jag ba , ööhm, hem:) hanba, vadå, ska inte ni på fest? hahaha, fyfan va kul :) nu har precis duschat :) skitskööönt ;P daniel är hemma vid typ fem så det är bara att vänta och vänta :) slänger in ett sexigt foto från wirenas dator!

ciao!

restaurang med familjen i slask och blask!

mamma är hemma vid sex, och desiree och pappa åkte och låste verkstaden :) sitter och lyssnar på my heart will go on, fast dom sjunger inte, det är bara låten , den är så jävla bra! jag skulle kunna börja gråta när jag hör den. juste det var skolavslutning och jag tänkte på en sak nu att elin linskogs (http://avlindskog.blogg.se) storasyster spelade den här på paino, och sofia zillén spelade en låt som hon hade skrivit själv, asså hon är så sjukt duktig ! och en tjej i nian har fan finaste rösten jag någonsin hört, och juste jag fick den längsta kommentaren i hela världen av alice, asså gumman jag kommer sakna dig massor ! men vi får absolut inte tappa kontakten! bara för att du ska byta till JP så ska inte våran vänskap föstöras på grund av det ! asså detta slask väder ! första dagen på skolavslutningen ska väl herregud inte se ut såhär? fick ett litet minne av alice innan hon gick, det var en minnessak jag aldrig skulle glömma från våra fjortistider!
DU ÄR UNDERBAR! ojoj nu blev det ganska långt, men jajaj det får man stå ut med , ska slänga in bilderna lite senare :) på mitt hår och min klänning, tack alla för en superdag! och anya & laban tack för denna termin ! det har vart riktigt kul att ha er båda , ni kommer säket inte läsa det här, men jajah nu vet alla andra vad jag tycker ! "jag kommer sakna er"
ciao!

fick en komentar.. från baby !

Jag kan väll börja den här texten med att säga att dem har två åren med dig älskling, har varit så otroligt underbara, jag minns på gårdsfesten förr förra året, redan då när vi höll varandra i handen viste jag att det skulle bli du&jag. Det känns så otroligt konstigt att vi bara hat känt varandra i två år? liksom det känns som om det var varit du&jag i en hel evighet. För jag känner dig så galet bra. Men nu när jag byter skola, så får vi inte tappa kontakten, det är lätt gjort. Men jag kommer kämpa för dig, min bästavän. För jag vet att du är värd all slit, och skit. du är en ängel, och jag är så tacksam för allting du har gjort för mig gumman . Du har alltid stöttat mig, visst självklart har vi bråkat, och det är ju inte bara ett bråk då&då, utan vi har verkligen bråkat , under perioder vi har dissat och låtsas som om du&jag aldrig fanns, skit i dom kassa stunderna för det vi två har , det har ingen annan. Jag kommer aldrig glömma dig . & ingen kommer någonsin kunna ta din plats, för där finns bara du. Det är som skrivet i mitt hjärta, att du ska finnas där och om någon försöker radera dig ur mitt liv, så kommer jag seriöst strypa den människan. För jag vill aldrig gå miste om någon som du igen. Minns du? mcdonalds förra året, eller som vi kallade de " donken " , hahah ! vi var så jäva fjortis. Minns du när vi satt i den dära lekställningen, i den dära bubblan, och tog massa bilder. och det var några tjejer som stirrade på oss. Vi sa bara fuck off , och fortsatte med vårt lilla fjortis liv. Minns du när vi kte ner den dagen på kanan? när jag filmade och jag satt bakom dig " haha jag tar madelene i rööööven ! " , fyfan vad kul jag hade.Minns du den dagen vi var med David, Napleon & Rasmus? när vi gick med våran hårsprejj och sprutade sönder håret. mitt hår seriöst det såg förjävligt ut. Eller minns du i sexan, när vi åkte till forum och vi köpte likadana överkast till kudden? jag har fortfarande kvar den. Tänker på dig varje gång jag sover med det. " bolibompa " Eller när vi åkte till sickla, kollade på kid svensk. Och jag spillde ut alla popcorn på golvet, och den dära jävla kärringen som satt och sschade till oss hela tiden. " det var ju det här du ville, du ville ju knulla ! " det vi skrattade mest åt tror jag . Eller våran snapps ? ja vi har så otroligt många fina minnen med så himla mycket skratt. Men vissa minnen är inte lika glada, tex när jag ville ta livet av mig när jag grät varje dag, när du kramdae mig och sa att allt skulle ordna sig. Eller den dagen du&Wirena sket i allt bara för att vara med mig. när jag grät, i floder. Vi drog till kockan, och badade, det var ju förfan i oktober ! haha , 2/10 - 08 . Jag kommer aldrig glömma det. " gör de gör de " polakerna på andra sidan som ville att vi skulle slänga oss ut i vattnet på en lijan. du vågade inte, så jag satte foten i öglan och hoppade ut över vattnet, men gissa vad haha jag kom ju inte in? så dom dära polakrena kom och räddade mig. Det var pinsamt. Men det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig nu när jag slutar. Men tiden skulle inte räcka till, plus att jag skulle gråta så mycket att mina ord inte skulle kunna uppfattas. Men du är verkligen en jätte bra person , och du är stjärnan i mitt liv. Meningen med den här texten är att du ska förstå vilken stor plats du & våra minnen har. Hur mycket du betyder för mig. För du betyder verkligen grymt mycket. Utan dig skulle jag inte klarat allt lika bra. Men nu när jag har dig vid min sida, då kan jag inte vara ledsen, för du gör mig så himla glad. Jag skrattar alltid. Jag verkligen känner en sån lycka med dig. ingen kommer palla läsa det här, men det gör mig inget för den ända jag vill ska läsa det här är du. För det är till dig jag skriver dom hära orden, det är till dig jag menar allt. För det är dig jag vill ha i mitt liv föralltid. Visst kanske det kommer ta slut någon gång,men jag kommer aldrig glömma ord du viskat i mitt öra, när jag kramat din stor fjällis, när jag kramat dina bara armar , när kysst dina läppar, " förlåt jag älskar dig " , ord som stannar i mitt huvud föralltid. För jag kommer inte glömma dig. För om någon har betytt så mycket som du gör, så kan man inte bara helt plötsligt glömma den personen ellerhur? Du kommer tillhöra mitt hjärta föralltid. Det kommer alltid finnas ett minne av dig , du kommer aldrig försvinna. Iallafall inte på det sättet. Vi kanske kommer sluta vara vänner, men då vill jag att du ska veta, jag vill att du ska spara i ditt huvus, memorera, dom här orden som du kommer få i slutet på den hära texten. För dom orden dom får du inte glömma, då kommer du glömma mig, du kommer glömma allting du&jag har varit med om tillsammans. Jag kommer vara försvunnen. Men nu är du säkert nyfken på dom dära tre orden älskling. Och du ska snart få läsa dom , bara några meningar till! Jag hoppas att du kommer att lyckas i livet, det tror jag iallfall att du kommer. För du kommer att hitta någon som är tillräckligt bra för dig, och jag tror att du&wreina mina två bästavänner kommer hålla ihop så otroligt länge, för ni har redan känt varandra i typ nio år. Så snälla jag ber er glöm aldrig mig. Eran lijanbrutta, eran brallis, eran ängel. Jag skulle klättra genom berg, jag skulle gå genom eld, jag skulle simma över alla hav, bara för att hjälpa dig. För mår du bra, gör jag . Men madelene mattsson , ett namn på en underbar flicka.
- jag älskar dig
/ Alice

locktång

till imorgon har jag då fått låna vännen abeers locktång :) 
har precis lockat systers hår & abeer ska ha platt hår imorgon och kommer se jättefin ut :) 
klänningen blir en överraskning till imorgon, kameran följer med till skolan imorgon! 
SKOLAVSLUTNING IMORGON ! JIPPIE ! NÅGON SOM VILL GÅ PÅ SHOOLS OUT MED MIG?:P
ciao!

one day

slutar i morgon och tänkte passa på att slänga in någon gammal bild eftersom att jag skriver på dess data, jag åker moppe idag :)
så byyyye !
förlåt för bilden wirena :) men jag hittade den på dess data :D
typ 06 :)

inga prov, inga läxor, ingenting! bara sommarlov


rubriken säger nästan allt, imorgon börjar jag klockan nio vi ska städa på skolan sen titta på när niorna spelar fotboll mot lärarna och sen slutar vi så jag slutar väl typ vid ett imorgon, asskönt ! på fredag börjar jag 08:15 och slutar 09:45. idag lämnade vi in våra datorer, dom ska repareras under sommaren, det är så många som fått virus och så :) 
nu ska jag nog ta och äta något, och här ovan är två bilder som wirena skickade mig igår ;)

tre lektioner, sluta tidigare och sovmorgon

idag är det bara tre lektioner som gäller för mig, jag fick sovmorgon för att jag var klar på slöjden, sen får vi sluta tidigare för att vi inte har någon spanska , så ja väldigt lyckad dag. men vi får se hur det kommer gå i skolan, 
min buss går om 40 min så jag vet inte varför jag gick upp så tidigt, vet ej vad jag ska göra nu, det blir väll så att jag kommer sitta lite vid datan , bädda mammas säng och lägga över det sista på usb minnet. 
puss malej

go'kväll

ligger i sängen och tittar på mamma mia! :) 
riktigt bra asså :) imorgon börjar jag kvart över nio eftersom jag är klar på slöjden.
känns ju riktigt super, har delat ut en hel del tidningar idag ;) 
får kanske reda på so-provet imorgon :) hoppas ! 
men kemiprovet komme jag iallafall få reda på och jag hoppas att jag får ett riktigt bra resultat.
men nu säger jag godnatt <33

erik tror att han äger mig på skype



TOBIAS ÄTER EN MACKA ! MUMS !

erik & viktor på skype


velamsund



idag har jag varit i velamsund med klassen, först paddlade vi kajak, jag och erik satsa asmycke :)
men sen när vi kom tillbaka gick vi till stranden och åt mat och badade, fast det var jättekallt, 
sen cykla vi hem till mig, men vi stanna till vid eriksvik och jag och viktor badade. :) 
GRYMT KALLT ! 

creative & trust

åkte till heron city med mamma och syster, köpte högtalare till datorn , värsta basen :D 
och en vit mus som ändrar färg as ball :D 
är väldigt trött idag så jag orkar inte blogga mer för dagen, eller kanske slänger in ett inlägg på kvällen.. 
ciao.

en kväll med victoria ;)







bildboooomb!


"you don't know me, you don't even care"


lyssna på texten, den är så fin!

jag vann!

jag var med i en tävling om en bloggdesign , och vem blev vinnaren? jo jag! så sjukt kul :D
nu ska jag betämma lite vad jag ska ha och så.. :) 
men puss på alla, och det blir ett inlägg senare:) <33

goddag ;)

hej alla gölliga!
har precis strostädat mitt rum och ska precis lägga in allt på ett usb minne från skoldatan eftersom att den ska blåsas under sommaren, då blir dom som nya när vi får tillbaka dom :) kul kul:D 
eftersom att min data inte funkar, asså min egna så sitter jag vid skoldatan, pappa ska ge min data till någon kompis som ska blåsa ur hårddisken, så att alla mina virus försvinner :) braa!!! 
så jag måste lägga över alla bilder från den på en skiva också!! <33
så det kanske inte kommer bli så mycket bilder nu på de blivande dagarna. 
men ciao. 

fredagen är här, veckan innan sommarlov

hej alla söta!
jag sitter i systers rum och ska snart gå till bussen :) 
så sjukt skönt med sovmorgon, byggarna är här, och det kommer nog bli klart väldigt fort, 
nu är det the naked gun som gäller på engelskan :) wiihooo <3

jag saknar dig gubben!<3

jättegammal bild, men det var iallafall typ finland 07 :) hade jättekort hår:)

nya shorts




hittade ett par nya shorts när vi tog en sväng till forum :)
49 :-/st bra pris tycker jag, hittade dem på new yorker.
skolan är så sjukt skön nu, ingen spanska imorgon, så sovmorgon, engelska, då tittar vi på film, so, ska vi ha prov jag kan allt, känner mig fett stolt, sen fysik, det är aldrig jobbigt liksom :) sen svenska, då tittar vi också på film, som man bäddar.. :) riktigt bra asså ;)
ciao.

barnvakt & tidningar

ska snart åka och vara barnvakt tillsammans med wirena, :) i förra inlägget står det till vilka :)
kommer kanske bli lite bilder, får se, isånnafall kommer dom in på bloggen ikväll eller imorgon :)
vi har precis delat ut de sista tidningarna :)

frullebulle

sitter vi köksbordet och äter macka & dricker juice, det är supergott, snart kommer nog therese upp också :) som sakt börjar vi 09:40 idag till 11:40 då ska jag vara med wirena, vi ska dela ut mina sista tidningar. sen vid typ tre eller fyra , då ska vi sitta barnvakt åt kasper 3 år, lukas 6 år & andrea 8 år :) kommer bli superkul :D 
men nu ska jag fortsätta med min ljuvliga frulle, men jag slänger in en bild på pappa i portugal eftersom att det ända som finna på hans dator, eftersom att jag sitter på den, nu kom tess upp, så jag ska vara lite social nu :D 
pappa i portugal :)

tidningsvikande

sitter i min säng under täcket med musik från datorn och viker tidningar, dess gör något, men snart kommer hon in och visar vad :) har precis badat,
imorgon går vi bara i skolan från 09:40-11:40 , eftersom att de nya sjuorna kommer, då fick vi sluta hahha :D
och på torsdag är det vanlig dag, fredag börjar jag kl. 09:00 för graciela tog bort våran spanska lektion :) och på måndag går jag från 08:45 i velamsund- 12:30 :) & på onsdag har jag sovmorgon :) och på fredag är det skolavslutning ! & lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag osv ! SOMMARLOV !

banan

kom hem för typ en halvtimme sen, har fixat musik till telefonen, mina tidningar har inte kommit, märkligt? ;)
blir säkert så att jag kommer att vara med victoria efterson att det inte blev ngt igår, vi får väl se :) 
började bli hungrig så jag tog en banan, vi slapp ju profiltiden idag, så vi slutade tio i två :) skööönt som fan ! 
kemiprovet gick super, :) & då menar jag verkligen suuuuuuper :) 
bara två veckor kvar till skolavslutningen ! längtar så in i baljan ! & på måndag ska vi ju till velamsund, kommer säkert bli massa bilder, det är verkligen mycket att längta till nu !
NU ÄR SOMMAREN PÅVÄG ! 
GICK LIKSOM KLÄDD SÅHÄR I SKOLAN IDAG .

ps. inga strumpbyxor :) asnäääjz :) 

RSS 2.0