Hej hopp alla glada!


Jag tyckte bilden blev ganska tuff!
Nu har jag och min syster precis storstädat i vårt badrum,mamma hade lite damp för att det var så stökigt där,men nu är det typ kliniskt rent!det känns riktigt bra,imorgon ska jag nog till forum och lägga undan skinnjackan jag hittade,för sen kommer mamma och ska betala den,ska bara pröva ut rätt storlek och så,ska få ett par skor till hösten nu,jag vill ha typ stövlar med klack!men nu ska jag typ gå och duscha,sen sticka lite till måste göra typ 15 varv till,men det går ganska fort när man har lärt sig!
ciao!

Jag är med

http://fokis.se/2009/august/tavling.html#comment
jag är med i en tävling på fokis blogg,man tävlar om olika saker:)
gå med vettja!

Farmor meeri


Vi saknar dig,farmor!
Nu måste jag gå ut med diego!
idag vet jag inte vad jag ska göra,men jag ska försöka träffa någon.
puss!

Jag hittade han!


(sämst kamera)

ny header?

What did you think about this one?
Jag har precis gjort klart en ny header,och den ligger nu på bloggen,jag kanske ska träffa hanna ikväll,men nu måste jag springa och kolla var diego är!

Fixar ny header!



!
Jag sitter i våran soffa och ska fixa en ny header,så a lunch,det betyder att vi alltså syns snart,jag ska snart äta lunch,men jag ska bara vänta på mamma och pappa,dom är på soptippen.
ciao!

Johanna är hemma hos mig,i min säng!

hej hopp allesammans!
Jag och johanna vaknade för ungefär 40 minuter sen,jag vet inte varför vi vaknade så tidigt,men det liksom bara blev så,nu har vi bara typ lyssnat på musik,och kan inte somna om för vi blev typ pigga!hahah!igårkväll hade vi väldigt mys!vi åt chips och tittade på fucking åmål!oohyeah!grym film dä ä asså!idag ska vi,hmm..jag vet faktikst inte?kom på något johanna!
ciao!


godnatt alla söta!

hej på er allesammans,nu ska snart jag och min storasyster therese sätta på 17 again,hon säger att den är jättebra,jag börjar tjugo över åtta imorgon,jag vet att det inte blivit några morgoninlägg,men jag har inte haft tid.men nu ska jag sova.
ciao!

@school


nu sitter jag i skolan och ska snart gå till tekniken, den börjar om tio minuter,men det är liksom ingen som har kommit,men jag ska bara gå och lämna datan i skåpet och hämta penna,sen går jga ut till pyramiden,bye!

live!


Förlåt för att jag inte skrivit så mycket,men det är väldigt mycket med skolan nu,men jag ska försöka trycka in ett inlägg eller två varje dag iallafall,jag kommer nog skriva imorgon på morgonen,jag har sovmorgon till kvart i nio,jag har precis gjort klart spanskan och matten,och wirena åkte nyss,och med henne han jag ju självklart haft kul,det har verkligen varit jättekul att träffa alla i skolan,idag hade vi våran första hemkunskapslektion för åttan,det var faktiskt riktigt kul,vi gjorde gröt,jag&erik var typ fett bra!drog hem till wirena efter skolan i regnet,där åt vi mellis och sen tog vi bussen hem till mig,men det slutade regna,vi kom hem och skulle vakta diego,sen satte vi på en film,det blev den nya wallander,den var faktiskt riktigt bra,kan rekomendera,imorgon är det teknik första lektionen!
ciao!

byye!

nu drar jag till skolan!

detta klädvalet har jag valt!



nu ska jag snart gå upp och äta frukost. och sen ska jag dra till skolan, buss skjuts eller moppe? haha, jag har ingen aning.men nu sitter jag och lyssnar som jag i princip har gjort i en halvtimme nu.kul.kul.men nej nu ska jag äta frulle!
ciao!

Vad tycks?


vad tycker ni om min nya header? tuff va? men nu ska jag sova,puss! 
ciao!

min dag imorgon!


Hemma efter en dag i skolan!

jag tycker faktiskt konstigt nog att det var väldigt kul i skolan, men asså mest för att få träffa erik&dom,asså det var riktigt kul,kom hem vid fyra lekte lite med diego,han är ju så jävla kaxig!sen vek jag lite tidningar,ochsen har jag och mamma vart ute och gått och lämnat några idag,nu ligger jag och tittar på pistvakt,

har ingen bild från idag,men det kommer säkert komma in lite men jag gick klädd i, jensleggings, rosa linne och en korallfärgad kofta typ. imorgon ska jag försöka slänga in en bild på dagens outfit,men jag hade ju sovit hos wirena så jag kunde inte göra det idag.men nu orkar jag inte skriva mer,men där fick ni en liten vink om hur min dag har sett ut.
ciao!
borde jag skriva fler inlägg under dagen?

Godmorgon alla solstrålar!


skola idag, känner mig fan ganska taggad på att träffa alla, jag och wirena har haft det supeeeer! vi var ute igår och satt under skurubron, vi typ skrek så att det ekade! sen när vi skrikit ett tag, är det någon på andra sidan som också skrek, vi ble jätterädda och typ sprang hem, sen varvi bara hemma och chillade . vi gick upp klockan åtta och har fixat oss och ätit frulle och så,men vi ska inte gå förns kvart i.

Svaren!

vad är ditt drömyrke?

svar; Hmm.. jag vill helst jobba som advokat, det värkar ganska kul och man fyr mycket cash!

i vilket program har du gjort din header?

svar; Jag började i paint, sen gjorde jag resten i picnik

är det nått du verkligen är emot och hatar,isåfall vadå?

svar; folk som säger att allt är ens fel fast man inte gjort ett piss..

hur ska en bästa vän vara för dig?

svar; en bästavän för mig ska vara precis som wirena.

hur många har du strulat med ? :)

svar; det behåller jag inom mig, endast mina närmaste får veta det (a)

älskar du krillebooi?

svar; självklart, han är ju astuff! (H-A-H-A, hell no!)

brunett eller blondin på killar?

svar; jag vill ha brunetter, men det finns väl några snygga blondiner, men jag föredrar brunetter.

hur ofta byter trosor,jag menar vissa byter ju liksom bara på morgonen, hur gör du?

svar; jag byter på kvällen och sen på morgonen(a)

där har ni svaren!

Wirena is here!

Nu är wirena här, och jag ska snart fråga mamma om jag får sussa hos henne inatt, vi ska typ chilla galet hela kvällen!
har ingen bild just nu, men asså vi tar säkert några bilder ikväll :) för kameran följer med till henne, men det stannar där under dagen! :) 
ciao!

Hemma med Diego!


Diego blev hans namn!
Jag har kommit hem nu, och haft haft två superdagar! och med mig hem fick jag en söt liten valp, kommer nog komma in mer bilder varje dag, frågorna svarar jag på imorgon, och plus att ni kan fortsätta fråga idag och imorgon. 
ciao!

FRÅGESTUND

glömde att säga att jag har frågestund, fråga allt ni vill mellan himmel och jord så svarar jag när jag kommer hem,
godis till er!


tvillingsyster!


GRATTIS!


Wirena todaaay!!!*

Yeah! wirena kommer snart, jippie! Äntligen, när wirena kommer går jag klädd såhär:)

Godnatt, sov gott!


Nu ska madelene sätta på en film och sova!

Gratis photoshop?


Om det är någon som vet hur man laddar ner photoshop, gratis:)  för asså jag vill så gärna ha det, men om ni vet så kan ni skriva det i min mejl? [email protected] skulle vara hur gulligt som helst! Tack!

Ni har glömt att slänga in komentarer när ni är inne på bloggen :)

4 dagar! ONLY FOUR DAYS! skolan börjar på måndag, på ett sätt längtar jag men ändå inte, ikväll ska jag bara ta det lugnt mamma tycker att jag ska vända tillbka dygnet, men det går så bra ändå, Min mobil dog nyss, men jag orkar inte gå ner, och sätta i den i laddaren, fy va jobbigt, imorgon vid ungefär 2 drar jag till skellefteå! kommer hem på lördag, under dom två dagarna kommer jag ha en frågestund som kommer att startas någon gång imoron. Men nu ska jag kolla vilken film jag ska sätta på , 
ciao!

Jag färgade nyss liines hår! vad tycker ni?


blond eller brunett?

Cha Cha!



Asså dom är ju bara för sköna!


Madelene är i farten på Liines dator!


Asså nu var det här ett år sen jag satt på den där bryggan med dig, i love you!

så jävla klockren!


här är våran underbara hundvalp vi ska hämta på lördag!


Liine!


Kasper, jonathan & wille kommer snart, vi ska vara med dom, så jag kommer nog inte skriva så mycket. men här får ni en väldigt udda bild på mig och liine som typ togs för en halvtimme sen.
ciao!

Jag älskar dig syster


Besöksrekord igår,

hej alla söta läsare!

för min del är det ganska mycket, eftersom att jag inte haft så många, men det steg med iallafall tio stycken på en dag, känner mig väldigt glad, men snart eller typ om en halvtimme ska jag dra mig ner mot eriksvik för att möta syster som kommer hem från tim , på fredag vid typ fyra drar jag till skellefteå, kommer hem på lördag antar jag, jag och in käre far ska hämta våran hundvalp, den kommer antagligen heta densel, eller jag tror det kommer bli så iallafall, och sen på måndag börjar jag skolan, denna sommaren har gått riktigt fort, men ja , det har varit riktigt kul, men roligare hade det vart om wirena hade funnits med på nmågot hörn någon dag iallafall, men jag ska kanske träffa henne någon timme idag, men jag vet inte riktigt än, har precis ätit klart min frukost och satt på mig min mjukisdress. så sjukt mysigt bara! Måste ta mina sista tidningar idag, men det ska väl gå bra, jag har ju en hel dag på mig, så jag får väl sprida ut det lite,
ciao!

Vad tycker du?

vad tycker du om mig, skala 1-10?

herregud vad jag är duktig, och oj vad det ska regna!


som tur är har jag precis kommit in, var ute och joggade, men jag han in innan det bara öste ner, men mamma,pappa&therese drog precis iväg till någon skog för att plocka svamp typ, men ikväll kommer jag nog inte göra ett skit, wirena om du läser det här ring mig då! just nu ligger jag och tittar på tv, och kollar runt lite på några bloggar.
ciao!


TACOS!

snart ska vi äta tacos, men först måste jag ta lite "motion" med mina tidningar, senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska se om jag kanske får tag på wirena, men annars händer väl inget speciellt, om typ inte wille & didrik frågar om vi kan ses eller något, men nu ska jag göra mitt måste för dagen!
ciao!

Eyy brothers!



Drar till forum med syster&Tim

Snart drar vi till forum, men ska slänga in en bild på vad jag valt att ta på mig idag :) 

ciao!

Folk säger att jag ska glömma

Nu är den här texten inte skriven för att jag är kär i dig, men jag tror aldrig att jag kommer kunna glömma tiderna det var du och jag, du har även svikit mig rejält, och jag kommer nog inte kunna förlåta dig helt för det, du har även svikit mina vänner, men hur ska man kunna glömma en kille man var förälskad i , i ett helt jävla år! det går väl inte? jag har inte lyckats än, och jag fattar inte, kommer jag aldrig glömma dig gubben? Jag vill helst av allt bara minnas det bra och roliga vi gjort tillsammans, men asså det är för mycket falsk som vart imellan, men den falska sidan visade du inte förns du visste att jag skulle kunna dö för dig, du var så snäll mot mig.. i sexan var vi tillsammans, jag var väldigt blyg då, men då var du kär i mig, det sa du iallafall, men det tog slut, sen dess, har jag vart förälskad i dig, för typ ett halvår sen insåg jag att det är hopplöst, jag slutar drömma om dig, men jag kan ändå inte glömma dig, jag tänker på dig nästan varje dag, varje gång jag hör namnet så blir jag bara förstörd, förstår du vad du gjort med mig, du har rivit mitt innerhåll, det finns bara en som är bättre än dig som kan bygga upp mig igen, men du är inte bra nog, dom flesta är mycket bättre än dig! För du är fan inte värd någon, men det har jag inte insett förns nu, jag skulle nog aldrig kunna falla för dig igen, men man kan inte styra sina känslor, det går liksom inte, är man kär så är man, men jag hoppas att jag inte att jag kommer falla för dig, du gav mig hopp som en början, men det bara kom fram mer och mer falskhet genom ditt genomskinliga skal. Utsidan var du ängel, men insidan, du hade inget hjärta, du kunde inte visa känslor, men ändå kan jag iallafll inte släppa dig som vän, för en vän behöver alla och jag behöver dig, det är ett som är säkert, du är liksom är vän till mig, även om jag kanske sagt att jag hatar dig minst tusen gånger så kommer jag aldrig mena det, för visst jag kanske hatar dig för det du gjorde mellan kärlek, för du svek mig och rev sönder mig totalt, jag förstår inte hur du kunde göra så med mig, det har aldrig hänt förut, jag har alltid varit tillräckligt stark för att klara ett svek, men jag förstår inte, du hade verkligen något speciellt, du var speciell, och du var det ända som fanns i huvud och själ i mig, jag fattar inte att jag kunde tänka på bara en och samma kille på ett helt jävla onödigt år. jag var förälskad i dig i onödan, det var ingen mening med det, jag kunde ängna mig åt annat än att gå och dregla efter dig, jag trodde att du tyckte om mig, men pfft! No shit! du fattar säkert inte hur mycket man kan skada någon genom ord, meningar och uttryck! du sa att det inte skulle funka, du sa att det var fel. att det inte var rätt, men du kunde inte förklara ett piss, du var bara så kort liksom, du kunde inte förklara på ett bra sett. jag förstod aldrig varför, du är helt enkelt ingen kille som är bra på kärlek, du tror att alla är som du, att alla har starka själar och har ork till att kämpa, att man kan ta varenda ord utan att tryckas ner till noll igen, men alla är inte som dig, alla klarar inte av dom hårda orden, dom dödar en inifrån, man vill glömma , men det är svårt och oftast kan man inte glömma, det finns inte en chans att jag kommer glömma dig, när jag blir vuxen kommer du vara min ungdomskärlek, du var den första killen jag har varit förälskad i, och då menar jag verkligen förälskad. Det finns ingen som är som du, men det finns dom som är hur mycket bättre än du som helst! det är helt sjukt att jag orkar skriva en sån här text till en kille som knappast kommer läsa den, och att jag öns skriver den till killen jag faktist inte orkar bry mig om just nu! men jag ville bara få ur mig det här , och ni som undrar vem jag skrivit det till, det är secret! då får ni fråga privat, för jag kommer inte skriva ut det i bloggen, men jag vill bara säga att jag faktist älskar killen, men jag skulle aldrig falla för den här falska personen, han är sjukt snygg, men utsidan är inte allt, man måste känna till hur killen beter sig inom kärleken, tänk på det, och fall inte för utseendet, men jag kommer nog aldrig glömma dig även fast jag inte vill något annat ön att glömma dig! det finns ingen chans längre, du är inte kärlek för mig längre, nu är du en vän, en vanlig vän!  ni som läst allt det här, har nog insett att alla killar inte är perfekt! speciellt inte det är pojken! tack för mig! 

Prenumerera på mig på 'bloglovin!

DO IT NOW!

Wille&Didrik drog nyss


syster när hon spelade guitar hero.
Har vart med wille&didrik nyss, men nu drog dom, men ska träffa dom imorgon igen, idag drog vi till trollan jag dess roksa och tim, vi var där i typ en timme, ganska kul, sen kom vi hem och sen kom didrik och wille, men jag orkar faktist inte uppdatera mer nu, eller mer idag, men asså imorgon skriver jag och det kanske kommer in lite bilder då oxå, ska typ snart gå och lägga mig, men pusshej!

my new bestfriend!


hellu alla läsare!

Godmorgon!

Vi vaknade för typ två timmar sen, för att vi hade tänkt att dra till grönan, men nehe.. det ska vi tydligen göra imorgon, jag och desiree drar antagligen till forum idag, tror jag . Har hittat ett par skor jag vill ha från skopunkten. men vi får se, jag kanske hittar något annat, men jag har tyvärr inga bilder eftersom jag sitter på tims dator, men ni får det när vi kommer hem, inatt satt jag och spelade guitar hero, jag är ju fan skit bra!
men nu ska jag kolla på hannah montana igen
ciao!

förlåt för den dåliga uppdateringen under dagen.

Jag har ej hunnit uppdatera för att jag först på morgonen drog iväg med mamma och åkte runt lite, sen när jag kom hem drog jag och dess in till stan, gick och köpte mjukisdresser, rosa och blå. Men nu är jag och desiree hos tim och ska sova här, men nu ska jag kolla på hannah montana!
ciao!

lockigt eller rakt?


Du är vacker..

Jag är inte trött! Det är helt sjukt, jag brukar typ sova som en stock vid den här tiden, eller asså förut gjorde jag det. Men nu dom senaste nätterna har jag vart vaken typ hela natten och somnat jättesent, sitter och pratar med hemlig på msn, Vill inte skriva namn, Imorgon kommer antagligen Desiree hem det kommer bli super, jag älskar dig syster! 
ciao!

Såhär gick jag klädd idag!


Cupcakes, bilder kommer sen

Jag är uppe och min överföringssladd är där nere, men jag har iallafall bakat cupcakes, dom blev kanske inte så jättefina, men goda var dom, haha, det blev lite misslyckat, ska göra det lite seriösare en annan gång, jag gjorde lite på mitt eget sätt, men so what? 
men nu ska jag vara lite social med mina gäster, så byye!

tycker ni jag passar i lockigt?

släng gärna in en komentar, om det är något annar som skulla vara bättre, men själv tycker jagg det ser mer värkligt ut när jag lockade löshåret.

Jag vaknade nyss

Godmorgon alla söta!

Igår var jag ju med Didrik&Wille som jag skrev, vi pratade och hade det kul. Ska nog antagligen vara med dom på söndag också. Men ingenting är helt bestämt, Men snälla ni som läser min blogg, kan ni inte slänga in en komentar, för asså det känns som att jag bara bloggar, alltså inte för att någon läser det, utan för att jag bara ska ha något att skriva, men så vill jag inte att det ska va, Men det skulle vara gulligt om ni kunde slänga in en komentar. Tack!
Ciao!

JAG MÅSTE TYYP HA VÄRLDENS SKÖNASTE SYSTER!


förlåt syster, men jag tyckte den var så söööt!

sommar med göran

Har precis kommit hem från bion, jag,mamma&pappa var och såg "sommar med göran" hahah, den var riktigt kul, men snart ska jag träffa wille&didrik, kar inte träffat någon av dom på typ ett år, eller didrik ett halvår, men so what? länge iallafall, sitter och lyssnar på musik, och det är den här låten som gäller.

forum nacka FÖR FAN!


Har precis nästan kommit hem från forum, köpte en typ "tjocktröja" och en t-shirt på bikbok på rean, endast 49,50 ! tÿfft! Och sen färgpatroner och fotopapper:) super! senare kanske kappe och jonis kommer hit och är med mig och liine, 
ciao!

Norrtälje

Ska snart åka med mamma och desiree till norrtälje för att vi ska lämna desiree där, och vi måste skjutsa henne för att hon ska ha med sin moppe, men nu ska vi snart åka, byye!

JAG ÄLSKAR DIG!


SKOLA!

Snart börjar skolan, helvetet och alla läxor och prov! 
är det någon annan än jag som hatar skolan!? 

BARA FÖR ATT JAG ÄGER DIG!

rubriken says everything!

Vad tycker ni om bilden?


MIN NYA FÖDELSEDAGSPRESENT!!


jag fick en ny skrivare idag av mina systrar, världens bästa! den skriver ut riktigt bra bilder. Tack världens bästa systrar! 
man kopplar bara in kameran, sen väljer bild och trycker, skriv ut! super!
ciao!

i regnet står jag, för där ser ingen mina tårar


dina ord dödar mig inifrån. allt är mitt fel..enligt dig



tog nyss lite bilder i min nya soffa, hur fin&skön som helst! elektrikern kom precis och ska fixa något där nere, i have no idea!? har precis ätit nudlar och ska plocka undan, vädret får mig att tröttna, jag orkar inte med att det ska regna, men hoppas man kan få lite sol på sig innan man ska till skolan iallafall! längtar efter hunden som attan, det går inte att beskriva, desiree och therese åkte in till stan och skulle köpa födelsedagspresent till mig, men ååh, jag vill veta vad det är, men dom kommer nog inte på ett bra tag, eller jag vet inte, men jag slänger in bild senare på vad jag får, oj vad långt det blev hoppas någon av mina läsare orkar läsa det här, 
pusshej!

Where are you know


outfit&facelook



har inte bestämt något att göra idag, men något kommer jag väl på? :) 
någon som vill träffas? ;)

Gårdagen


Igår var jag ju med victoria, vi tog en sväng ner till eriksvik, men det vara bara jag och syster som badade, Victoria tog lite kort och så, sen cyklade victoria hem, och jag hem, och åt. sen tog jag och mina systrar en sväng till forum, hittade ingenting där, men aja! efter det tog jag och dess moppen till trollan, och badade, det var riktigt skönt i vattnet, kom sen hem, satt vid datan och pratade med didrik i typ två timmar i tele, väldigt mycket att prata om, men idag, har jag inte riktigt bestämt något än, men skirver mer sen.
pusshej!

Blogglust-överskattat

Victoria är nu här, och Desiree försöker få oss att följa med oss ner till eriksvik, men det är ju liksom inte nes fint väder, men det blir nog kanske så iallafall, jag har precis lockat min hårförlängning och ätit lunch. men nu orkar jag inte skriva mer, för jag har ingen blogglust just nu, ingen kommenterar ändå, hur mycket jag än skriver. 
ciao!

bilder från 2008




Lite bilder från ett år sen typ, Idag ska jag träffa Victoria, hon ska smsa mig när hon har vaknat, men tills dess ska väl bara jag och syster ta en chillstund :) vi drar nog antagligen ner till eriksvik och badar lite senare. Tar nog med mig kameran skulle jag gissa :) men jag skriver mer sen när Victoria kommer eller något. 
pusshej&ciao!

00:00

tufft

Victoria&Madelene @ msn!


Napoleon Matovic


NAPOLEON, JAG SAKNAR DIG, FÖR MYCKET! jag älskar dig

Nu är jag hemma från malmköping


Jag skrev aldrig innan jag åkte att jag skulle dit, men jag har iallafall vart där nu och är hemma, har tagit en hel del bilder, men jag orkar faktist inte lägga in dom nu, men jag har fiskat kräftor inatt, det var faktist riktigt kul, men idag har jag typ suttit på ett tåg, men bilden ovan är bild på min hårförlängning (ej plattat) och så som jag såg ut när vi åkte till peters föräldrar. skriver mer sen, pusshej! 

Picknik

Troligtvis drar jag och storasyster therese ner med lite picknik till stranden, och ska se om Qeyla vill bada, haha! men om inte vi ska till landet i helgen så åker jag med therese till malmköping, men det är bara om pappa åker till kroatien, men jag har ingen aning, men nu käkar jag frulle, så bye!

Hårförlängning fixad!


Nu har jag köpt den, men jag har tyvärr ingen bild, det får bli imorgon, jag & therese drog in till stan vid fem typ och kom hem åtta, båda två köpte hårförlängning, och det blev riktigt bra, 500 kr, på Taj Mahal , imorgon ska jag väll ta det sista, och sen bara chilla galet, tror jag skulle gå på bio med min kusin och min morbor, badade ju idag, bilden ovan är från dagen! juste vi körde på satsigt idag! BADDRÄKTEN PÅ VETTU!

SPLAASH!


Nu cyklar jag och syster ner till eriksvik, kameran följer kanske med, men det märker ni sen isånnafall! 
bye!

When you cried i wipe all of youre tears


photosbymadelene.blogg.se, även min blogg, checka och komentera vad ni tycker :) Idg vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller senare , eller typ när min storasyster therese kommer hem, så ska hon och jag in till stan, för jag ska typ köpa hårförlängning. Inga byggare här än så länge, men det ska typ komma en elektriker idag, fast det går ju framåt. ska nog bara chilla i solen idag, om jag inte får med dess och tim till grönan, men det tror jag inte, men nu ska jag fortsätta geeka musik! 
ciao!

håll balansen så länge du kan, för en dag ramlar du ihop


Nu är det snart dags för filmtajm! Men först ska jag berätta vad som hände under kvällen, fick 1300 kr sammanlagt, ett nattlinne, bikini, ny baddräkt till simhoppet i höst, och ett nytt astufft linne. Tack! vi åt supergod kladdkaka, med degistivekex i. Nu ska jag nog stänga ner bloggandet för kvällen, imorgon är det byggare på g här hemma tror jag. USCH! Fast en dag närmare Wirena! 
ciao!

Hon går framåt på vägen & kommer aldrig tillbaka


nu har jag kommit hem efter en dag me Liine, senare, eller vid typ 4-5 någon gång får vi gäster, då kanske jag får några presenter, för jag har ju trots allt fyllt år, vi har badat och vart ute, sammanlagt har vi tagit 151 bilder, och här är en av alla vi tog, kommer flera i inlägg senare. 
ciao!

Det är Liine som gäller idag


Liine gumman, du får mig att le! 
snart kommer liine hit, som vanligt kommer vi antagligen hitta på något skoj, kommer säkert bli en hel del bilder, som vanligt asså, men jag vet inte hur mycket jag kommer blogga under dagen, men jag bloggar senare ikväll, det är ett som är säkert! tog en sväng ut i solstolen i typ en halvtimme, blev fan brun på den stunden! 

ciao!

Wirena Nenna Lopez Arenteg

Nu har du vart borta alldeles för länge, och jag saknar dig nedrans mycket, men du kommer hem snart och det är tur det, för jag klarar inte en vecka till utan att få träffa dig, jag hoppas att du kommer läsa det här när du kommer hem, för jag vill att du ska slå en pling då, vi har typ inte träffats på en månad och en vecka eller något. herregud så lång tid utan det bästa i ens liv, jag fattar inte hur jag kunnat klara mig utan dig, det är ju helt sjukt, du har det säkert jättebra i spanien, men har jag det bra här utan dig? nej det har jag inte, så nu får du ta och komma hem, jag har suttit och lyssnat på massa låtar vi jämt lyssnar på, bara för att minnas, jag kollar på gamla bilder typ varje dag, bara för att minnas, nu är det typ bara 3 dagar kvar tills du kommer hem, och då. jag driver inte jag springer hem till dig! Jag ska ge dig en kram samma dag som du kommer hem, och minns du vad du sa innan du åkte, - vi ska ta tusen bilder med din kamera, och så ska jag gör fetaste plasket i eriksvik, även om vi gör det varje gång vi är där, så kommer det hamna på bild den här gången, Jag tänker tillbaks flera år, och kommer fram till att vi har kännt varandra i 10 år typ, herregud, tio år med dig, man kan väl inte ha det bättre än så. Det finns typ ingen som är lika bra som du, du har allt man önskar sig, du är en sån alla vill ha, men jag har dig och jag kommer hålla fast mig vid dig, hårt, jag kommer aldrig släppa. Vi har så mycket gemensamt, därför kommer vi så bra överrens, men ibland småtjafsar vi, men det gör väl alla, du är som en syster för mig, du kan liksom bara springa in i mitt hus göra vad du vill, sova hos mig när du vill och bara vara, jag kan göra samma sak hos dig, varje gång vi är med varandra och ska göra ngt kommer vi på att våra mammor är så jävla lika, typ om vi frågar dom får båda samma svar, asså ja det kanske är därför vi hör ihop, wirena du och jag , det är liksom rätt, ingen kommer någonsin kunna bli så tajta som vi, vi berättar allt för varandra, och vi har alltid lika mycket att prata om , för vi har så mycket att berätta så man hinner inte berätta allt på samma gång, jag har skrivit minst 15 såna här texter till dig under våran vänskap.jag skulle typ kunna göra en bok med allt jag skrivit till dig, fast då borde jag börja nu, för jag har minst 1634748 ord att skriva till dig,jag hoppas att du förstår att jag faktist måste träffa dig nu! för jag saknar dig något enormt! och glöm aldrig att jag älskar dig wirena!

Lev livet och utnyttja varje dag fullt ut

Jag är sugen på att köpa hårförlängning, för asså jag hatar mitt korta hår, men jag har typ bestämt mig att göra det innan skolan börjar, för asså jag stör mig på mitt korta.. Den 22 augusti alltså helgen innan vi börjar skolan ska jag och pappa kanske åka upp till skellefteå igen.. och hämta vovven, och då ska vi iallafall få ta med den hem . jippi! det kommer säkert bli en massa bilder från bilen. kommer få stanna 3245 gånger, herregud valpen måste ju kissa! :) jag med för den delen, men det får ni höra med om när dagen kommer :) Borde jag ha kvar min blogg? eller ta bort den? eller göra en helt ny, visst det är folk som läser den, men jag har inte en ända jävla komentar! 
ciao!

photosbymadelene.blogg.se

besök den också! men nu ska jag och thess gå och kolla på film, käka godis och chips, vi tog cykeln till hemköp och köpte lite godsaker :) Puss och godnatt alla söta<3

Inte riktat mot någon- bara allmänt.. läs bara

Folk tror att dom vet, men folk vet ingenting, folk sprider rykten, även om dom inte vet allt som har hänt. Jag förstår inte hur folk tänker när dom håller på så? Har dom inget bättre liv än att bara trycka ner folk, man mår inte bättre själv en vad en annan gör, om man inte har något annat för sig än att göra allt sämre för andra.. 

Folk bryr sig inte om hur andra mår, hur andra känner sig, vissa känner sig kränkta, men det är ingen som märker det alla fortsätter snacka bullshit, sprida rykten.. det finns ingen mening med att såna männsikor ska leva, visst alla är lika mycke värda men på olika sätt.

och vem vill vara känd för den som sprider rykten, snackar skit och ger blickar! finns det någon som vill det, jag tror inte det? men varför finns det folk som håller på sähär? Jag har vänner som vart med om sånt här, det finns inget att hjälpa dom med, jag kan inte göra något. 

Jag har tillochmed vart vän med en som inte ville leva längre, jag och min vän wirena fick henne på fötter igen, hon vandrade sakta men säkert in i det vanliga livet igen, i dagens läge mår hon super! Jag känner mig glad och stolt för hennes skull, Alice du är underbar, ta åt dig. 

Vissa förstod inte att det var deras fel att hon inte ville leva, dom fortsatte dom förstod inte att den vackra flickan en dag kunnat gå över tröskeln, och var spårlöst förvunnen. Folk förstod inte, men vi gjorde, vi hjälpte henne ur det värsta som kunde hända, du lyssnade och lyssnade tills du förstod att vi fanns där för dig.

Du kunde alltid prata med oss, du föll på min arm och grät, men jag tog alltid emot dig, jag kommer aldrig låta dig falla, hur många gånger jag än sakt att "jag hatar dig" det existerar inte mellan oss, vi bär på äkta vänskap. Det finns ingen som är starkare än du, du sa att du aldrig skulle orka, men jag visste, alice jag visste att du var stark! att du skulle klara det!

En bil åker på vägen, ett barn går över vägen..


jag och mamma skjutsar Desiree och Tim hem till han, sen åker vi till mölnvik och handlar, Therese kommer även hem idag, så hon ska ju få sin födelsedagspresent då :) jag saknar faktis henne! 
ciao! hörs senare

Blogglovin

bloglovin

godmorgon!

Allt är überbra med mig! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Desiree vill att jag ska med till Tim och Liine undrade om jag ville gå och se lady gaga med henne på grönan, men jag ska tänka på saken, för liksom åka till Tim kan jag väl göra närsomhelst? men om jag åker till grönan, tar jag nog inte med mig systemkameran om jag inte får för mamma, men då lånar jag Desireés kamera, så bilder kommer ni få vilket fall som helst! :) är det fint väder idag? har faktiskt inte öppnat gardinerna än, pga av att jag vaknade för typ 10 minuter sen! men nu ska jag pysa från bloggen. 
ciao!

and you singing the songs, thinking this is the life.


sitter och lyssnar på musik och försöker hitta en låt jag och wirena brukar lyssna på, timglas- lars winnerbäck. det väcker gamla minnen, snart ska jag väl gå och sätta på en film, men först ska jag snacka lite med en kille som ska designa min blogg, tydligen väldigt duktig :) idag har jag haft en ganska bra dag, badat en hel del och grillat senare hos faster som fyllde år idag ;) Grattis Faster! jag och dess kom på ett nytt sätt och cykla idag, hhaha, ni får bild imorgon, tim får ta ;) men nu ska jag fortsätta söka efter bra musik! 

idag fyller min kusin melvin 6 år, så jag åker till han och ska fira det lilla pyret! bye!


RSS 2.0