titanic


Nu ska jag och mamma forsätta titta på Titanic, det är ju så nedrans bra, men först ska jag tvätta mig och borsta tänderna. Wirena, jag saknar dig som attan!

rest in peace


Kärlek


Det finns inget att förstå med den. Den kommer och går, och man kan inte rå för att man blir kär. Man vet aldrig när dagen kommer då man finner den man alltid letat efter. Det finns inga ord för kärleken, alla säger jag älskar dig, men det är endast 50% av alla som menar det. Kärlek kan ingen förklara, inte förns man har hittat den på riktigt. Men finns det äkta kärlek, min syster har funnit äkta kärlek, det ser jag. Dom älskar varandra. Det finns inget finare än kärlek. 
Bild: tagen av mig på syster&hennes pojkvän Tim

kommer kärleken någonsin i balans?


ana, det är ett timglas som bara rinner, det är inget att förstå.



jag har vart med mamma i sickla, där träffade jag Liine först köpte jag underkläder och mascara på h&m, på gina hittade jag ett vitt vanligt linne, och ett par ljusblå jeansleggings, och sen ett par leopard-tygskor på dinsko, för bara 49 kr :) riktigt sköna. jag och mamma ska typ äta om en halvtimme, vi är ensamma ett tag för pappa ska åka och träna och dess är med tim, imorgon ska jag ut till hasselön och fira min kusin melvin som faktist fyller år idag. grattis till 6-åringen! <3  men nu ska jag v'l plocka ihop lite i rummet, ser ut som ett bombnedslag! men jag skriver mera sen, ska börja uppdatera mer nu, men dom här senaste dagarna har jag haft ganska mycket att göra, men bye!

följ mig på bloglovin!


i'll be missing you

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är ganska taggad på att dra in till stan och shoppa, men hallå vem kan jag ta med? :) igår när jag var i forum köpte jag två tygskor från h&m, ett par svarta&ett par vita, och sen strumpbyxor :) vi gick till hemköp och köpte typ 15 liter läsk :) och sen bära det hem, det jobbigaste jag gjort på länge, men när vi satt vid hemköp träffade jag julia som jag inte träffat på år :) <3 lägger in bilder sen för det laggar som fan.


I'll be missing you

snodde den av alice

Hur naturlig är du?
Du har:
[X] En plattång
[X] En locktång
[X] Designparfym 
[X] Mascara över 100 kr
[X] Fondation över 200 kr
[X] Ögonfransböjare
[] Olika borttagningsmedel
[] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[] Läppglans över 100 kr
[] Hårinpackning
[] Bodybutter
[] Bodylotion
[X] Parfym över 300 kr

Totalt: 7


Du .
[/] Använder locktång/plattång varje dag
[/] Använder fondation varje dag
[X] Använder mascara varje dag . 
[ ] Använder kajal varje dag
[X] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[] Använder bodylotion varje dag
[/] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag 
[ ] Tränar på gymm
[] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt:3,5

Du har.
[X] Tonat håret
[X] Färgat håret
[/] Hårförlängning, har men använder inte?
[ ] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[X] Tagit hål i öronen

Totalt: 3,5


Totalt: 14
0-10 naturliga tjejen !
"10-15 konstgjord behandlad blomma"
15-20 kanariefågel i nordisk miljö

snart ska jag & syster åka till forum & möta..

.

' jaha nehe

nu börjar jag bli trött ska nog sätta på en film och sova kanske :) eller jag kanske ringer jocke en snabbis, men nu säger jag iallafall godnatt.
ciao!

madelene är brunett!


nu är det så att jag har blivit brunett igen, bra va? Det känns så himla mycket bättre :) <3 jag sa till mamma att om inte hon färgar mitt hår idag gör jocke det på mig imorgon, då åkte vi till orminge direkt och köpte färg:) hah! så fixade hon det på mig, men på bilden är mitt hår blött på det är inte riktigt så mörkt :)

use somebody :)


elin lagerqvist&madelene mattsson

imorgon när jag ska vara med simon och jocke ska även elin vara med, det kommer bli super :) jag har inte träffat henn på tusen år, och jag saknar henne riktigt mycke..<3 men nu är det bestämt att hon ska sova här med oss :) *
ciao!

zebravägg ;)


idag vet jag inte vad jag ska göra, men på första bilden ser ni iallafall våran nya tapet i matrum/vardagsrum :) det är asballt :) vad ska alla andra göra idag?`:)
ciao!

kan ju lika gära slänga in en bild på dom ;)


glädjeskutt


Glädjeskutt! jippie joakim & simon kommer imorgon! <33 äntligen ska jag få träffa han! 

Kings of leon- Use somebody* låten som fastnat på hjärnan

Jag har haft en superdag, bara att det var så sjukt mycket folk på grönan, så man kunde typ inte åka ett skit, men vi hade det bra ändå, sen kom dom som jag var på grönan med, ja då mina kusiner ida & joel över och åt middag hos oss, jag har pratat lite med jocke i telefon och så, Det här skrev jag faktist för att min älskade syster ville det :) hon har tydligen inget annat att göra, här får ni en bild från igår på liine :)

Godmorgon


p.s så här ser jag ut idag

Igårkväll var jag med liine och slaggade dära :) vi tog lite bilder, och var ute lite och så :) idag ska jag åka till grönalund med mina kusiner, och kameran hänger med, Här är lite bilder:) 


har verkligen inget att göra,


jag har så sjukt tråkit nu, jag har inget att göra.. men jag orkar typ ändå inte göra något annat än att sitta i min stol och bara snurra, fast nu mår jag typ illa.. usch! har typ suttit och ritat och skrivit, kanske inte blev så bra, men ändå, har ju inget annat för mig? :) hhaha, vad ska man göra när man har tråkit, fast iförsig smsar jag med världens gulligaste kille :) <3 
ciao!

hade inget att göra


Madelene ska bli brunett innan skolan börjar! wihoo :)



klär mig slappt idag, en t-shirt och krillans shorts :)
Precis som det står i rubriken så ska jag bli brunett igen ;) mamma lovade att färga mitt hår innan skolan började:) idag har jag inte planerat något, har storstädat rummet, och har bara mina klädlådor kvar ;) Nu har Wirena åkt till spanien, och jag hann aldrig träffa henne, vi har inte setts på en månad, men när hon kommer hem ska vi ner till eriksvik och göra värsta plasket ;) suuuperskooj! Men nu ska jag fortsätta leta efter musik till min phone! :) 
ciao!

Hemma nu


Har haft två härliga dagar i en bil, men herregud dess små valpar, jag skojar inte, det var det sötaste jag sett i hela mitt liv! det var en som klättrade upp i mitt knä hela tiden, ååh, så himla söt, men det är ju tur att det finns telefon, så att någon kan hålla en social iallafall, :)
ciao!

"utsidan är självklart viktig, men det är insidan som gör personen vacker"

idag åker jag till skelleftiå vid tolv, men jag kommer hem på söndag typ :) nu är jag med hanna, och igår när det blixtrade så fick vi panik, den var typ precis vid vårat hus, det bara blinkade i hela rummet! och sen typ en sekund senare kommer dess in och har panik. men nu ska jag säga hejdå till alla, Wirena jag kommer sakna dig som fan! <33

"du anar inte"

Hanna ligger bredvid mig och smsar med någon , jag  sitter och chattar med jocke på msn :) mitt nya ragg! haha! ska iallafall typ träffa han på onsdag :) men nu blev det sista inlägget innan jag ska sova, godnatt!

Tänk på att du är unik, det är ganska specifikt!


Hanna är en tje jag längtat efter hur mycket som helst, och nu har jag äntligen fått träffa henne, och oj vad mycke vi hade att prata om, jag saknar wirena hur mycket som helst, och jag åker till Skelleftiå imorgon, och hon åker till spanien , så kommer vi hinna träffas? <3 men om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig mest och saknar dig så in i helvete! <33aja, ska nog träffa hanna ikväll igen så kanske hon slaggar här :) helt underbart kul! hare gött!

helt underbar!


blev en klänning och ett läppglans - rosa!


var i forum med hanna, köpte smoothie och en klänning och ett läppglans :) :P

världens bästa hanna kommer!


facelook&outfit


bild tagen för en halv minut sen :)


tårarna rinner av både lycka&sorg

jag sitter och pratar med hanna på msn, jag tycker det känns helt underbart, jag älskar henne så blodet bara rusar i kroppen, tänk om det blir som förr, tänk om vi blir bästisar igen, tänk om allt skulle bli så? jag gråter för jag är så glad, men vi kom in på chilli, då rinner tårarna av sorg, men det ska vi inte ta nu, jag är glad, för att jag pratar med världens underbaraste flicka på denna jord, vi pratar om allt mellan himmel och jord! du anar inte hur mycket jag har saknat dig gumman, det är helt obeskrivligt! imorgon ska jag nog träffa henne, eller david? vet inte riktgit, men det skriver jag mer om någon annan gång ! :) <3 puss!

hade inget att göra?så vad gör man?

tar fram ögonskugga, mascara & läppglans, rött dessutom :) 



ny header?

vad tycker ni om min nya header, gjorde den ganska enkel, men jag funderar på att göra en bättre snart, men vi får se hur det blir med den saken, men här får en dagens oufit :)

-fick inte så många frågor, och jag kommer inte svara på alla heller? vem fan är det som ställer såna jävla frågor,

Hur ser din drömkille ut?
- Han ska ha brunt hår, antingen bruna eller blåa ögon, lite brun, typ en snygg grek eller italienare :) haha! inte så jättelång, typ 165-170, fin kropp, och riktigt bra personlighet :) 

är du oskuld?
-ja
är du nöjd med ditt utseende?
-njaa, eller det finns något jag skulle kunna ändra.
vem är din bästavän?
-wirena lopez
hur många läsare har du på din blogg dagligen?
-det brukar ligga runt 50-70 st om dan, ganska olika ibland bara 40. så det kan jag riktigt inte svara på exakt.


jag har namnsdag idag!

igår pratade jag och matilda ut på msn, och senare kom hon hit, och hon sov över här, hon försökte vaxa mina ben, men det gick absolut inte, idag ska jag och mamma åka till em möbler och kolla på matbordet vi typ ska köpa, ska fota vårt nya vardagsrum sen! :) det blev astufft! här får ni en bil på matilda igår när hon skulle göra ramlösa reklam! "men totalmisslyckades"

men det slutade såhär

-jag saknar dig

sitter & chattar med victoria på msn :)  just nu sitter jag och äter bilar :) mmm, mums!
slänger in en bild på min übersöta syster !

nyinshoppat till garderoben

jag hittade en hel del men det var det här jag fick hem :) 
t-shirtar: GinaTricot
Stor svart stickad tröja: Ginatricot
Jeans: GinaTricot
bh&trosor:h&m


bytte kläder

satte på mig andra kläder, slänger in en bild nu!

nacka forum

Jag&syster har bestämt oss för att åka till forum när det öppnar, jag ska shoppa lite :) köpa lite klänningar och så :) shorts,& underkläder, + att jag önskar mig pengar av alla typ, så jag kan göra slut på det jag har nu ;) 
det här har jag på mig idag, & så har jag bestämt mig för att vara osminkad :)

)
Vitt linne: h&m
Rosa linne:h&m
Oranga shorts: Liines från h&m oxå :) 
ciao!


parfymen är min nya


nu är jag hemma

Hej! Godmorgon! 
Jag är hemma, känns überskönt att liksom kunna vara uppkopplad hela tiden, fast jag ska inte klaga har haft det hur bra som helst i finland! men jag har saknat massa människor, igår fyllde jag ju år, besviken på några, som faktis vet att jag fyllde år, men jag vill iallafall tacka alla som sa grattis till mig! SUPERTACK! Jag har tagit över 500 bilder typ varje dag, men jag slänger in en bild på dom jag var med där, våra grannar, vår släkt, eller ja vad man nu ska kalla det :)  Simon&Johan, vi har haft det super med er!

Lägg märke till att den blonda är lite muppig :) men who cares?
här får ni en bild på mig när jag åker vattenscooter :) 

Ciao! kommer nog uppdatera mycket, för jag har miljoner bilder :) 
juste jag köpte en parfym på båten igår :) men jag slänger in en bild på den i nästa inlägg!
-JAG SAKNAR WIRENA!

intervju&frågestund


godnatt alla söta


nu ska madelene sova, glad som hon är! jag måste ju vara pigg imorgon, kommer fota som attan, det kommer bli så sjukt mycket bilder när jag kommer hem , men jag skriver nog ett inlägg imorgon innan jag åker,
ciao!

alla har fått en del av det finaste, men alla har inte fått dig.


en del av det finaste, även om folk sliter i dig kommer du alltid stå lika stadigt på jordens yta, jag förstår om alla vill ha dig, alla vill väl ha en del av det finaste? en del av det vackraste som finns i hela världen, men det finns bara en som du. det finns bara en som är som du, det finns bara en i hela världen som är bäst, flickan heter Wirena, Wirena är en del av det finaste, alla behöver en vän som du, jag har allt jag begär, allt jag begär är att ha en vän som du, som alltid står vid min sida, som alltid lyssnar om jag behöver hjälp. tack gumman, du är underbar.

aldrig fel att få presenter i förskott,


jag gick ut och satte mig på altanen och får en kameraväska i knät, jag fick min efterlängtade systemkamera i förskott TACK MAMMA & PAPPA, JAG ÄLSKAR ER! det var en sprillans ny, Canon EOS 1000D , det är helt undertbart, jag kommer ha så sjukt mycket bilder när jag kommer hem från Finland, bilden ovan togs för drygt tio minuter sen .
ciao!

färdigpackat


Nu är jag färdigpackad för Finland, och sitter nu och tittar på madicken, imorgon åker jag och den 20de juli fyller jag 14 år, jag hoppas verkligen att jag kommer få en lyckad födelsedag. Som alla kanske redan vet önskar jag mig en Systemkamera. jag vill åka nu, nu, nu!
ciao!

detta äckliga väder


visst,
man blev sjukt trött på värmen, men asså nu vill man inget annat än att det ska sluta regna, har regn&åska. just för typ tio minuter sen var himlen klarblå, men nu är den inte det längre, ligger och tittar på okänd diagnos det är hemskt, men det faktist riktigt bra, mamma är påväg hem från Ica Maxi. Hon har handlat till Finland. Jag känner mig inte så bra, jätteförkyld, och huvudvärk. Jag tror jag gör såhär, att jag kommer intervjua er när jag åker till Finland, ni ska svara på de frågor jag skriver i sista inlägget imorgon, fast jag åker inte förens klockan halv åtta typ. Men nu ska jag förtsätta titta på tv och ni alla får ha det så bra i detta äckliga väder.
ciao!

åska&blixt-det gör mig rädd

som rubriken säger så är jag sjukt rädd för detta väder, någon annan som oxå är det? jag har superont i magen, mamma är oxå rädd, usch! och vi ska liksom åka och handla, men det känns som att det har slutat lite nu, men det regnar som attan, men som tur är så får vi bra väder när vi åker till Finland med färjan, men nu ska jag stänga av , 
ciao!

go'natt

nu har jag precis lagt mig i sängen, var precis uppe och drack te med storasyster Therese, innan det var jag och Desiree i eriksvik och Tim kom dit, och innan det var jag, Desireé och Charlie vid hemköp, då var jag sjukt klantig, jag råkade lägga ner Desireés nyklar i moppen och sen stänga, så Charlie erbjöd sig att åka hem till oss och hämta hennes extranyklar, snäll pojke de asså! 
ciao!

with a smile so bright.

nu har jag kommit hem från forum, jag hittade en födelsedagspresent till pappa, men jag kan tyvärr inte skriva vad, för han läser min blogg! THATS WHY! men det var iallafall sjukt varmt, så vi köpte en smoothie, och mjukisdressen jag skulle ha fanns inte i min storlek! bajs! men sen senare ska jag dela ut sista tidningarna, men asså imorgon ska jag hjälpa mamma med lite kartonger, och sen ska jag åka och handla till Finland, sen måste jag packa ;) och medans jag är borta tänkte jag ha en frågestund, skulle det  vara okej? men den börjar inte förns på fredag eller lördag (: 
ciao!

forum nacka FÖR FAN!


nu bär det iväg till forum! med min söta wirena! hälsa om ni ser oss där, ska köpa mjukisdress, och födelsedagspresent till min far! han fyller faktist år om en vecka, men nu ska vi dra!
ciao!

facelook&outfit


dagens outfit:
randig tunika: h&m divided
långt svart linne: bikbok

ciao!

bygg,bygg,bygg

förlåt för att jag inte skrivit, men har faktist inte haft tid till data dom här soliga dagarna, vaknar upp och hör att det bankas och borras i hela huset! ååh! ska bli så sjukt skönt att bara åka till finland, Wirena är här med mig! men som jag såg när jag drog upp gardinerna, var det molnigt! INTE OKEJ!  jag har fått tillbaka min data, gud så härligt, nu kommer det säkert komma in mera bilder, jag vill åka till forum ska hör med tjejen som ligger här i sängen, om hon hänger med :) 
(den här gången blir det ingen bild)
ciao!

RSS 2.0